Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ!

Οι απεργιες μου στερησαν την δυνατοτητα να ευχηθω τηλεοπτικα, οποτε ευχομαι.. διαδικτυακα. Ολοι εχουμε τον προσωπικο μας μικρο ή μεγαλο Γολγοθα, ας τον ανεβουμε λοιπον με δυναμη, αποφασιστικοτητα και χαμογελο. Η αισιοδοξια, ειναι η βιταμινη της ψυχης. Καλη Ανασταση σε ολους!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Δεν ξεκινησαν ακομη οι θρησκευτικες ταινιες. Εξαφανισθηκαν τα κλασικα ρεπορταζ με την τιμη του αρνιου στην αγορα. Ουτε μια φωτογραφια με εκεινους που κουβαλουν το αρνι στην πλατη. Ουτε ενας ειδικος δεν μιλαει για το καλο ψησιμο. Κανενας επωνυμος δεν μας ενημερωνει εφετος για τον προσωπικο του.. "Γολγοθα". Δεν εχω δει ακομη Πετρο Γαιτανο στην τηλεοραση! Κατι διαφορετικο εχει το εφετινο Πασχα ή μου φαινεται...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Απο Πεμπτη ως και Κυριακη οι δημοσιογραφοι συμμετεχουν στην απεργια που κηρυξε το Σωματειο τους. Δειτε δελτιο ειδησεων σημερα, γιατι... θα κανετε πεντε ημερες να ξαναδειτε. Τωρα καλο ή κακο ειναι αυτο, εσεις ξερετε.. :}

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Οταν γινονται απολυσεις συναδελφων σε συγκεκριμενα μεσα ενημερωσης, πρεπει να γινονται απεργιες μονο σε αυτα ή στο συνολο του κλαδου; Η απεργια παντου ειναι ενδειξη συμπαραστασης ή αδικη τιμωρια ακομη και εκεινων των εργοδοτων που ειναι σωστοι στις υποχρεωσεις τους; Οι δημοσιογραφοι πρεπει να απεργουν οπως οι αλλοι εργαζομενοι; Τα μεγαλα ερωτηματα που βασανιζουν τον κλαδο μας, ενοψει της νεας τετραημερης απεργιας..

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Το δελτιο του Alpha δευτερο σε τηλεθεαση, εναντι ολων των δελτιων ειδησεων, τον μηνα Μαρτιο. Με 17,6 στο συνολο και 18,2 στα νεανικα κοινα, κατεγραψε ρεκορ πενταετιας για τον σταθμο. Με ακομη περισσοτερη δουλεια και με τη βοηθεια ολων, συνεχιζουμε.. :)