Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Ας ειναι μια καλυτερη χρονια για ολους μας. Οπως, οπου και με οποιον τροπο επιθυμει ο καθενας. Χαμογελαστε σημερα, ξεκουραστειτε αυριο και απο Δευτερα.. ολοι μας στη μαχη της ζωης με περισσοτερο κεφι. Καλη Πρωτοχρονια!! :)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ;

Για αρκετα χρονια με τρεις φιλους, τετοιες μερες στο κλεισιμο της χρονιας, καθομασταν στο γραφειο και σκεφτομασταν τους προσωπικους μας στοχους για την επομενη. Γραφαμε σε ενα χαρτι τα πεντε πραγματα που θα αλλαζαμε η θα καναμε το νεο ετος και μετα τα κρυβαμε πισω απο ενα καδρο. Στο τελος της επομενης χρονιας, τα ανοιγαμε να δουμε τι καταφεραμε. Αλλωτε ειχαμε κανει λιγα, αλλωτε πολλα, αλλωτε τιποτα. Συνηθως, τα ειχαμε κανει... σκατα. Η ουσια ομως δεν ηταν στο τι πετυχαμε. Διαβαζοντας τι εγραφες στην αρχη της χρονιας, εβλεπες μια μεγαλη αληθεια. Ποσο αλλαζει η ζωη, οι προτεραιοτητες, οι επιθυμιες και οι καταστασεις μεσα σε ενα χρονο. Δοκιμαστε το.. Το διδαγμα ειναι δυναμη, καλη διαθεση και.. ζησε τη μερα. Γιατι οταν κανεις σχεδια, γελαει ο Θεος.. Χρονια πολλα σε ολους!!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Γραμμενο σε τοιχο στο Μαρουσι: "Το καλο ειναι οτι φευγει αυτη η ρημαδα η χρονια. Το κακο ειναι οτι ερχεται η επομενη. Βαλτε με στην καταψυξη και ξεπαγωστε με το 2015.."

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!

Μην αρχιζετε τις ευχες απο τωρα! Μπαινω σε christmas spirit και κανω οτι μπορω για να το αποφυγω! Δεχομαι μονο "καλη χρονια" και αυτη μετα τα Φωτα! :)

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Οκ το facebook το μαθαμε, στο twitter αρχαριος ακομη αλλα προσπαθω, τι αλλο υπαρχει; Τωρα που γυριζει και ειμαι σε high tech φαση.. :}

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ TWITTER! ΤΟΝ ΛΕΝΕ @AntonisSroiter! ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ!

Απο σημερα μαζι και στο Twitter!
Ποση τεχνολογια μπορει να αντεξει καποιος που δυσκολευεται με τα κουμπια του πλυντηριου πιατων; Θα δειξει. Look for AntonisSroiter και.. ελατε να τα λεμε :}