Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ;

Eιχα απο το καλοκαιρι μια μπλουζα, που ελεγε "ειμαι και εγω στη λιστα". Τωρα, με τη νεα λιστα Τατσοπουλου, την πεταω για να μην παρεξηγηθουμε..

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ΑLPHA, Αντώνης Σρόιτερ αντιμετώπισε και σήμερα δυσκολίες στο σημερινό δελτίο… Κάποιος μάλλον δεν ήθελε να τον αφήσει να παρουσιάσει θέμα! Ο παρουσιαστής ήθελε να πάνε στο θέμα του Σταύρου Μονεμβασιώτη, αλλά δεν ήταν έτοιμο!
Κοίταζε τα χαρτιά του και ζήτησε από τους συνεργάτες του να πάνε σε άλλο θέμα…

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ


Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου, Αντώνης Σρόιτερ αντιμετώπισε απανωτές δυσκολίες στο σημερινό δελτίο… Παρουσίαζε ένα θέμα και στον αέρα βλέπαμε άλλο βίντεο, έδινε πάσα για ένα θέμα δεν έπαιζε το βίντεο.
Ο έμπειρος παρουσιαστής είπε: «Το έχουμε το βίντεο; Δεν το έχουμε. Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα. Ωραία να συνεχίσουμε» δίνοντας έτσι χρόνο στους συνεργάτες να διορθώσουν το τεχνικό πρόβλημα. Αφού αυτό αργούσε αρκετά, αποφάσισε να σηκωθεί όρθιος…

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ - ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ!


Ο Αντώνης Σρόιτερ περνάει όμορφες στιγμές με την αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη. Ο φακός της Real life τους συνέλαβε στο νυχτερινό κέντρο Thalassa, που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος... "Δική μου εγώ σ' εχω δέσει και έχω κάτι σκοινιά που τα λένε καρδιά. Η αρχή είσαι εσύ και το τέλος εγώ",  λένε οι στίχοι από ένα τραγούδι του Αντώνη και φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα στο ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο όσο ο χρόνος περνάει όλο και πιο πολύ δένεται.


Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι πραγματοποίησε μαζί κοινή εμφάνιση, διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό. Ο παρουσιαστής ήταν συνεχώς στην αγκαλία της συντρόφου του, η οποία έλαμπε στο πλευρό του φορώντας ένα λευκό girly φόρεμα και μια λεπτή κορδέλα στα μαλλιά της. Οι δύο τους κοιτάζονταν τρυφερά και αντάλλασαν  αγκαλιές και φιλιά.

Ο Αντώνης αδιαφορεί πλεόν για το αν η σχέση του με τη Κρητικιά αισθητικό απασχολεί τον Τύπο. Την ίδια στιγμή, δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους στην αρχή της γνωριμίας τους, προδίκασαν την πρόωρη έκβαση της σχέσης τους λέγοντας πως δεν θα αργήσουν να μπουν οι τίτλοι τέλους.





Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life στα μέσα της περασμένης άνοιξης, η όμορφη αισθητικός που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, δέχτηκε μια επαγγελματική πρόταση και μετακόμισε στην Αθήνα, κάτι που γέμισε χαρά το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο Αντώνης και η Ιωάννα Μπούκη φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Προτιμούν τις εξόδους στα βόρεια προάστια, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή των ειδήσεων βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο. Το ζευγάρι κρατάει μυστικό τον προορισμό που έχει επιλέξει για το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Μια πολυ εντονη τηλεοπτικη σεζον, στη δυσκολοτερη ισως χρονια για ολους μας, τελειωσε σημερα. Ραντεβου και παλι μαζι, στις 20 Αυγουστου. Με κεφι, νεες δυναμεις και ελπιζω, πιο ευχαριστες ειδησεις! Τωρα, τα κουβαδακια μας και στην παραλια.. :)

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ALPHA ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!


Μπορεί οι καιροί που βιώνουμε να είναι δύσκολοι, και ειδικά στον τομέα της τηλεόρασης και των media, τα «μεγάλα» συμβόλαια να αποτελούν όνειρο αλλά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, ανανέωσε με το κανάλι της Κάντζας το συμβόλαιό του για δυο χρόνια. Μάλιστα, η ανανέωση έγινε πριν καν λήξει το συμβόλαιο του παρουσιαστή δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες που μιλούσαν για αποχώρηση και αντικατάσταση του Αντώνη Σρόιτερ. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι μπορεί η εκπομπή «Αυτοψία» που παρουσιάζει ο Σρόιτερ να ρίχνει τίτλους τέλους την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπός των στελεχών του Alpha είναι να βγει στον αέρα και την επόμενη σεζόν.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Απολογισμος Πεμπτης 26 Απριλιου: 9 συσκεψεις, 47 τηλεφωνηματα, 39 αναπαντητες στο κινητο, 64 μηνυματα, εξι φιλοι που με βριζουν γιατι τους ξεχασα, ενα κρυο φαγητο που δεν προλαβα να φαω ποτε, 40 χιλιομετρα πανω κατω στην Αττικη οδο, ενα δελτιο ειδησεων, και μερικα κειμενα στην εφημεριδα.
Μια ακομη.. ομορφη προεκλογικη μερα τελειωνει. Εννια και μια μεινανε.. :)

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


Ξανά μαζί σε δημόσια εμφάνιση, βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην εκκλησία "Μεταμόρφωση Σωτήρος'' στη Νέα Ιωνία για το γάμο του συναδέλφου τους από το “Πρώτο Θέμα” Φρίξου Δρακοντίδη.
 
Οι δυο τους μπορεί να βλέπονται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της εφημερίδας που εργάζονται, ωστόσο μετά το διαζύγιό τους είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν συναντηθεί εκτός δουλειάς. Τόσο ο Αντώνης Σρόιτερ, όσο και η Δήμητρα Αιγινίτη έχουν διαλέξει χωριστούς δρόμους και έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Χθες, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο ίδιο γάμο. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν, ενώ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, μίλησαν ο ένας στον άλλον. Το κλίμα, ωστόσο, δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμό και οι σχέση τους ήταν καθαρά τυπική. Στην εκκλησία, άλλωστε, έφθασε ο καθένας μόνος τους και μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν συνοδευόταν από την σύντροφό του Ιωάννα Μπούκη.

 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε ξανασυναντηθεί πέρσι στο γάμο του Θέμη Σοφού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν το ίδιο ψυχρό!
 
Δείτε φωτογραφίες:





 

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Ενα πρωινο ελευθερο, χωρις καμια υποχρεωση, τιποτε προγραμματισμενο. Θελεις να κανεις τοσα πολλα. Και τελικα δεν κανεις απολυτως τιποτα. Και αυτο ειναι υπεροχο.. :)

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Λεμε να οργανωσουμε εκπομπη με ζωντανο κοινο για τις εκλογες.
Μοναδικη ευκαιρια να χειροκροτησετε απο κοντα, να αγκαλιασετε και να φιλησετε, τους βουλευτες και τους Υπουργους μας!
Δεκτοι γινονται μονο οσοι εχουν πραγματικη ΑΓΑΠΗ μεσα τους, για το πολιτικο μας συστημα :}}

ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ALPHA ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Την τριετία αυτή το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της στρατηγικής που έχει χαράξει η Διεύθυνση Ειδήσεων του Alpha. Με ένα δυναμικό και διαφοροποιημένο Δελτίο Ειδήσεων, ο Alpha κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

H μοναξια του παρουσιαστη στο διαφημιστικο διαλειμμα.. :)

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο ALPHA ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 19:00


Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha επιλέγουν όλο και περισσότεροι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους.
Το δελτίο, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, γιόρτασε στις 31 Μαρτίου 3 χρόνια προβολής στις 19:00, προσφέροντας πρώτο άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Την τριετία αυτή το δελτίο, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.
Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Πως λεγεται αυτο που εισαι χαλαρος, δεν δουλευεις ολη τη μερα, κοιμασαι οσο θελεις και σε φροντιζουν αλλοι; Διακοπες ή ιωση; Θελω ενα απο τα δυο.. :)

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK!

Λοιπον.. Δευτερα 31 Μαρτιου του 2009, ηταν το πρωτο μου κεντρικο δελτιο στον Αlpha. Tρια χρονια κλεινω σημερα, με το δελτιο της Παρασκευης. Εζησα απο κοντα τεσσερις εκλογες, τρια debate, δεκαδες γεγονοτα και... τη χρεοκοπια μας. Θετικες ειδησεις αυτη την τελευταια τριετια; Τωρα που το σκεφτομαι, λιγες πολυ λιγες.. Μακαρι στο μελλον να ειναι περισσοτερες.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε εχθρους και φιλους. Κυριως στους εχθρους. Γιατι απο αυτους μαθαινεις περισσοτερα.. :}

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ


Μετά τη σχέση που είχε με την Ελισάβετ Σπανού, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει νέα αρχή στην προσωπική του ζωή!
Το Σάββατο 24 Μαρτίου ο άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη νέα του συνοδό Ιωάννα Μπούκη! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK ήταν εκεί και τους συνέλαβε σε τρυφερά ενσταντανέ! Ο Αντώνης Σρόιτερ και η 27χρονη make-up artist είναι μαζί εδώ και δύο μήνες! Σε αυτή την έξοδο του ζευγαριού ήταν μαζί και ο κουμπάρος του Σρόιτερ, Διονύσης Θανάσουλας με τη σύζυγό του και τον αδερφό του Θανάση!
Δείτε τις φωτογραφίες του περιοδικού OK

 

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Σε δεκα μερες τελειωνει ο Μαρτιος. Στις 31 Μαρτιου συμπληρωνω τρια χρονια στο κεντρικο δελτιο του Alpha. Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος τελικα.. Τι να πρωτοθυμηθω απο αυτες τις 1000 μερες...
Ενα συμπερασμα μονο. Χρονια που περνουν γρηγορα, περνουν ωραια.. :)

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ;

Δειτε σημερα στις επτα, στο δελτιο του ALPHA, ολα τα απιστευτα που συνεβησαν χθες στο Ολυμπιακο Σταδιο και προτιμησε να μην δειξει η Nova.
Kαι το βραδι, συζηταμε για.. πολλα και διαφορα, με Περρη και Θεμο στο ΟΛΑ 12 .
:}

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Λοιπον σημερα το βραδινο προγραμμα ολων, εχει ως εξης..
1} 22.00-23.55 βλεπουμε Ολυμπιακο.
2} Πανηγυριζουμε για πεντε λεπτα την προκριση.
3} Στις 24.00 ακριβως γυριζουμε στον Αlpha και βλεπουμε μια ειδικη εκπομπη για το πως πλουτισαν πολυ γνωστοι επιχειρηματιες, λαμβανοντας εκατονταδες εκατομμυρια ευρω απο τον ΟΠΑΠ τα τελευταια χρονια.
4} Τελειωνει η εκπομπη, αλλαζω ρουχα και τα λεμε στα μπαρακια στον πεζοδρομο Χαλανδριου για να συζητησουμε τις αποκαλυψεις.
5} Στις 3.00 παμε για υπνο!
:} :}

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

''ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ'' ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ALPHA Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!


Αύριο ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκινά μία νέα ενημερωτική εκπομπή στον Alpha!
Στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί μία καινούργια ενημερωτική εκπομπή στον Alpha, την οποία θα παρουσιάζει ο Σρόιτερ! Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Alpha ρεπορτάζ» και θα βγαίνει on air όταν υπάρχει κάποιο θέμα επικαιρότητας που απαιτεί έρευνα και ρεπορτάζ.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ FENG SHUI, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

"Διακοσμητης, ειδικος ομαλης ροης ενεργειας και feng shui".
Tο δηλωνει ως επαγγελμα και αφησε την καρτα του στο γραφειο μου. Δεν θελω να γνωρισω τον ιδιο, θελω να γνωρισω αυτους που τον πληρωνουν!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Oι μετεωρολογοι του καναλιου μου ορκιζονται οτι απο την Πεμπτη αλλαζει ο καιρος και ερχεται η Ανοιξη.
Αν δεν πεφτουν εξω, θα δουμε και εμεις εδω στη.. Νοτια Λαπωνια που ζουμε, ηλιο και ζεστη. Ετσι, τα παγοβουνα στο Αιγαιο σιγα σιγα θα λιωσουν και οι πολικες αρκουδες θα γυρισουν στα βουνα.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Υπαρχει κατι που ειναι ακομη δωρεαν και ειναι ο ηλιος. Βγειτε εξω και απολαυστε τον σημερα. Καντε.. φωτοσυνθεση που μας ελεγαν και στη Βιολογια. Φτιαχνει τη διαθεση, ειναι ακομη αφορολογητη και δεν εχει τεκμηριο.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Πως να σε πιασει η ανοιξη οταν ξυπνας σημερα και χιονιζει παλι;
Μετακομιζω! Ψαχνω ενα σπιτι πανω στη θαλασσα, με πισινα, κηπο και δικη του παραλια, σε αποσταση πεντε λεπτων απο το Μαρουσι και ενοικιο ως 100 ευρω. Μεσιτες δεκτοι.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Τωρα που σωθηκε η οικονομια, πηραμε το δανειο και κουρεψαμε το χρεος, να ασχοληθουμε και με τα σοβαρα..
Διακοσια μετρα καλουμπα, πεντε μποφορ η προβλεψη, μισο μετρο τα ζυγια, ποσα μετρα ουρα θελω;;

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Διαβαζω τωρα οτι υπαρχει ενα συμπλεγμα ακατοικητων νησιων πανω απο τη Νεα Ζηλανδια, για το οποιο η κυβερνηση της χωρας ψαχνει ενδιαφερομενους απο ολοκληρο τον κοσμο να κατοικησουν μονιμα. Προσφερει υπηκοοτητα και μπονους εγκαταστασης!
Εκει δεν υπαρχει μνημονιο, δεν υπαρχουν επεισοδια και το μεγαλο αγχος θα ειναι αν θα.. καεις απο τον ηλιο. Μηπως να μαζευτουμε καμια πενηνταρια και να φτιαξουμε βαλιτσες;

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Και μετα τον Λαζοπουλο, λεω να βγαινω και εγω ως muppet πλεον στο δελτιο. Eυκολα πραγματα, η κουκλα του Βερυκιου θα μας δυσκολεψει μονο! :}}

Η ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ

 
Από τις πολιτικές εξελίξεις και τα PSI μέχρι τη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά! Όλα πέρασαν από το μικροσκόπιο του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ως κούκλα του «Muppet show»!

Ο performer και σκηνοθέτης σχολίασε με το χαρακτηριστικό του ύφος την πολιτική επικαιρότητα, περνώντας από... "κόσκινο" το Μνημόνιο -και όσους δεν το διάβασαν!- τον Γερμανό επίτροπο που θέλουν να έρθει στην Ελλάδα ενώ έδωσε και τη δική του ερμηνεία για το τι σημαίνει PSI.
Η εμφάνιση του Λαζόπουλου, ο οποίος έγινε για λίγο Muppet ο ίδιος, έγινε με αφορμή την νέα ταινία της Disney, «The Muppets» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αύριο.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Σημερα, ζωντανα στο δελτιο του Alpha, o Λακης Λαζοπουλος. Σε μια συνεντευξη πιο ανατρεπτικη απο ποτε. Δειτε και θα καταλαβετε γιατι.. :}

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Καποτε ηταν ταμπου. Μετα εγινε φυσιολογικο και τωρα.. μοδα. Ξαφνικα ολοι οι ανθρωποι της TV δηλωνουν οτι πανε σε ψυχολογο! Δεν μου πεφτει λογος αλλα... εγω γιατρε γιατι δεν προλαβαινω να παω ουτε στον μαναβη;;

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΩΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA


Αρχές Μαρτίου αναμένονται οι μεγάλες αλλαγές στο σταθμό της Κάντζας.
Οι ιθύνοντες σκοπεύουν να ενισχύσουν το ενημερωτικό κομμάτι του προγράμματος δημιουργώντας μια δίωρη ενημερωτική ζώνη, με επικεφαλή τον Αντώνη Σρόιτερ. Παράλληλα μεγάλη κουβέντα γίνεται και για προσθήκη ενημερωτικών εκπομπών. Σύμφωνα με πληροφορίες της real, ο Γιάννης Παπαγιάννης προτάθηκε για πολιτική εκπομπή ενώ δυο ακόμη πιθανές ελεύσεις στο σταθμό είναι αυτές της Σαράφογλου και της Μαυραγάνη.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Kαλημερα!! Καποια μερα θα το παρω αποφαση και θα γραψω ενα βιβλιο για οσα βλεπω γυρω μου μερα και νυχτα. Απλα μετα θα πρεπει να φυγω απο τη χωρα.. :)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Νυχτοπερπάτησε χθες το βράδυ ο Αντώνης Σρόιτερ και δεν ήταν μόνος του...!
Ο άνκορμαν του Alpha μπορεί πρόσφατα να χώρισε με την Ελισάβετ Σπανού αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα. Το gossip-tv.gr εντόπισε τον παρουσιαστή ειδήσεων στο Βέρτη να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην παρέα του Αντώνη Σρόιτερ ήταν κυρίως γυναίκες και ο παρουσιαστής φαινόταν να περνάει όμορφα και να μη νοιάζεται για αδιάκριτα βλέμματα και παπαράτσι. Βέβαια, ο άνκορμαν δεν είχε ιδιαίτερη οικειότητα με καμία από τις αιθέριες υπάρξεις της παρέας του χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει κάτι. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Χάρης Σιανίδης. Να σημειώσουμε εδώ πως μετά από δυο πολύ πετυχημένες σεζόν χθες το βράδυ ο Νίκος Βέρτης έριξε αυλαία στις εμφανίσεις του στο «Fantasia».

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Με ανησυχητικα καλη διαθεση.. Μαθηματα ποκερ, με αναπαντεχη εφαρμογη στη ζωη:
Ξαφνικα ενα βραδι Ιανουαριου, εκει που δεν το περιμενεις, παιρνεις κεντα απο χερι. Δεν θελεις να αλλαξεις ουτε ενα φυλλο. Πως μπλοφαρεις για να μην καταλαβει ο αλλος τι εχεις στα χερια σου;

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ''Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ''



Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι ο Αντώνης Σρόιτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα;

«Ο Σρόιτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Με την Ελισάβετ Σπανού η σχέση κράτησε τέσσερις μήνες. Με την Αιγινίτη πόσο ήταν;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στη εκπομπή «Πρωινό mou». Βλέποντας ένα βίντεο με θέμα τον χωρισμό Σρόιτερ-Σπανού ο παρουσιαστής δεν άντεξε και το έκανε το σχόλιο του. Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε πως λογικό είναι να συμβαίνει καθώς είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK;

Με βαση το Υπουργειο Οικονομικων, οι ιδιοκτητες νυχτερινων κεντρων δηλωσαν περυσι κατα μεσο ορο, εισοδημα 500 ευρω τον μηνα! Και εβλεπα ολους αυτους στα συσιτια των απορων και δεν ηξερα τοσο καιρο τι δουλεια κανουν..

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Πως το λεει η διαφημιση;
"Πρωινη βαρδια στην εφημεριδα σε ημερα αργιας, με τρεις ωρες υπνο. Αξια ανεκτιμητη!" :)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ - ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!

Μέρες γιορτινές και ο Αντώνης Σρόιτερ βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει με την αγαπημένη του, Ελισάβετ Σπανού! Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το ζευγάρι βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια με την παρέα του και διασκέδασε με τη ψυχή του! Τόσο ο Αντώνης όσο και η Ελισάβετ έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Ο Αντώνης άλλοτε της ψιθύριζε κάτι στο αφτί και άλλοτε σιγοτραγούδούσε και η Ελισάβετ δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.