Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Σημερα, ζωντανα στο δελτιο του Alpha, o Λακης Λαζοπουλος. Σε μια συνεντευξη πιο ανατρεπτικη απο ποτε. Δειτε και θα καταλαβετε γιατι.. :}

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Καποτε ηταν ταμπου. Μετα εγινε φυσιολογικο και τωρα.. μοδα. Ξαφνικα ολοι οι ανθρωποι της TV δηλωνουν οτι πανε σε ψυχολογο! Δεν μου πεφτει λογος αλλα... εγω γιατρε γιατι δεν προλαβαινω να παω ουτε στον μαναβη;;

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΩΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALPHA


Αρχές Μαρτίου αναμένονται οι μεγάλες αλλαγές στο σταθμό της Κάντζας.
Οι ιθύνοντες σκοπεύουν να ενισχύσουν το ενημερωτικό κομμάτι του προγράμματος δημιουργώντας μια δίωρη ενημερωτική ζώνη, με επικεφαλή τον Αντώνη Σρόιτερ. Παράλληλα μεγάλη κουβέντα γίνεται και για προσθήκη ενημερωτικών εκπομπών. Σύμφωνα με πληροφορίες της real, ο Γιάννης Παπαγιάννης προτάθηκε για πολιτική εκπομπή ενώ δυο ακόμη πιθανές ελεύσεις στο σταθμό είναι αυτές της Σαράφογλου και της Μαυραγάνη.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Kαλημερα!! Καποια μερα θα το παρω αποφαση και θα γραψω ενα βιβλιο για οσα βλεπω γυρω μου μερα και νυχτα. Απλα μετα θα πρεπει να φυγω απο τη χωρα.. :)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Νυχτοπερπάτησε χθες το βράδυ ο Αντώνης Σρόιτερ και δεν ήταν μόνος του...!
Ο άνκορμαν του Alpha μπορεί πρόσφατα να χώρισε με την Ελισάβετ Σπανού αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα. Το gossip-tv.gr εντόπισε τον παρουσιαστή ειδήσεων στο Βέρτη να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην παρέα του Αντώνη Σρόιτερ ήταν κυρίως γυναίκες και ο παρουσιαστής φαινόταν να περνάει όμορφα και να μη νοιάζεται για αδιάκριτα βλέμματα και παπαράτσι. Βέβαια, ο άνκορμαν δεν είχε ιδιαίτερη οικειότητα με καμία από τις αιθέριες υπάρξεις της παρέας του χωρίς αυτό, όμως, να σημαίνει κάτι. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Χάρης Σιανίδης. Να σημειώσουμε εδώ πως μετά από δυο πολύ πετυχημένες σεζόν χθες το βράδυ ο Νίκος Βέρτης έριξε αυλαία στις εμφανίσεις του στο «Fantasia».

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Με ανησυχητικα καλη διαθεση.. Μαθηματα ποκερ, με αναπαντεχη εφαρμογη στη ζωη:
Ξαφνικα ενα βραδι Ιανουαριου, εκει που δεν το περιμενεις, παιρνεις κεντα απο χερι. Δεν θελεις να αλλαξεις ουτε ενα φυλλο. Πως μπλοφαρεις για να μην καταλαβει ο αλλος τι εχεις στα χερια σου;

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ''Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ''



Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι ο Αντώνης Σρόιτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα;

«Ο Σρόιτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Με την Ελισάβετ Σπανού η σχέση κράτησε τέσσερις μήνες. Με την Αιγινίτη πόσο ήταν;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στη εκπομπή «Πρωινό mou». Βλέποντας ένα βίντεο με θέμα τον χωρισμό Σρόιτερ-Σπανού ο παρουσιαστής δεν άντεξε και το έκανε το σχόλιο του. Η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε πως λογικό είναι να συμβαίνει καθώς είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ FACEBOOK;

Με βαση το Υπουργειο Οικονομικων, οι ιδιοκτητες νυχτερινων κεντρων δηλωσαν περυσι κατα μεσο ορο, εισοδημα 500 ευρω τον μηνα! Και εβλεπα ολους αυτους στα συσιτια των απορων και δεν ηξερα τοσο καιρο τι δουλεια κανουν..

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Πως το λεει η διαφημιση;
"Πρωινη βαρδια στην εφημεριδα σε ημερα αργιας, με τρεις ωρες υπνο. Αξια ανεκτιμητη!" :)

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ - ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!

Μέρες γιορτινές και ο Αντώνης Σρόιτερ βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει με την αγαπημένη του, Ελισάβετ Σπανού! Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το ζευγάρι βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια με την παρέα του και διασκέδασε με τη ψυχή του! Τόσο ο Αντώνης όσο και η Ελισάβετ έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Ο Αντώνης άλλοτε της ψιθύριζε κάτι στο αφτί και άλλοτε σιγοτραγούδούσε και η Ελισάβετ δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.