Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK!

Λοιπον.. Δευτερα 31 Μαρτιου του 2009, ηταν το πρωτο μου κεντρικο δελτιο στον Αlpha. Tρια χρονια κλεινω σημερα, με το δελτιο της Παρασκευης. Εζησα απο κοντα τεσσερις εκλογες, τρια debate, δεκαδες γεγονοτα και... τη χρεοκοπια μας. Θετικες ειδησεις αυτη την τελευταια τριετια; Τωρα που το σκεφτομαι, λιγες πολυ λιγες.. Μακαρι στο μελλον να ειναι περισσοτερες.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε εχθρους και φιλους. Κυριως στους εχθρους. Γιατι απο αυτους μαθαινεις περισσοτερα.. :}

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ


Μετά τη σχέση που είχε με την Ελισάβετ Σπανού, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει νέα αρχή στην προσωπική του ζωή!
Το Σάββατο 24 Μαρτίου ο άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη νέα του συνοδό Ιωάννα Μπούκη! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK ήταν εκεί και τους συνέλαβε σε τρυφερά ενσταντανέ! Ο Αντώνης Σρόιτερ και η 27χρονη make-up artist είναι μαζί εδώ και δύο μήνες! Σε αυτή την έξοδο του ζευγαριού ήταν μαζί και ο κουμπάρος του Σρόιτερ, Διονύσης Θανάσουλας με τη σύζυγό του και τον αδερφό του Θανάση!
Δείτε τις φωτογραφίες του περιοδικού OK

 

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Σε δεκα μερες τελειωνει ο Μαρτιος. Στις 31 Μαρτιου συμπληρωνω τρια χρονια στο κεντρικο δελτιο του Alpha. Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος τελικα.. Τι να πρωτοθυμηθω απο αυτες τις 1000 μερες...
Ενα συμπερασμα μονο. Χρονια που περνουν γρηγορα, περνουν ωραια.. :)

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ;

Δειτε σημερα στις επτα, στο δελτιο του ALPHA, ολα τα απιστευτα που συνεβησαν χθες στο Ολυμπιακο Σταδιο και προτιμησε να μην δειξει η Nova.
Kαι το βραδι, συζηταμε για.. πολλα και διαφορα, με Περρη και Θεμο στο ΟΛΑ 12 .
:}

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Λοιπον σημερα το βραδινο προγραμμα ολων, εχει ως εξης..
1} 22.00-23.55 βλεπουμε Ολυμπιακο.
2} Πανηγυριζουμε για πεντε λεπτα την προκριση.
3} Στις 24.00 ακριβως γυριζουμε στον Αlpha και βλεπουμε μια ειδικη εκπομπη για το πως πλουτισαν πολυ γνωστοι επιχειρηματιες, λαμβανοντας εκατονταδες εκατομμυρια ευρω απο τον ΟΠΑΠ τα τελευταια χρονια.
4} Τελειωνει η εκπομπη, αλλαζω ρουχα και τα λεμε στα μπαρακια στον πεζοδρομο Χαλανδριου για να συζητησουμε τις αποκαλυψεις.
5} Στις 3.00 παμε για υπνο!
:} :}

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

''ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ'' ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ALPHA Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!


Αύριο ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκινά μία νέα ενημερωτική εκπομπή στον Alpha!
Στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί μία καινούργια ενημερωτική εκπομπή στον Alpha, την οποία θα παρουσιάζει ο Σρόιτερ! Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Alpha ρεπορτάζ» και θα βγαίνει on air όταν υπάρχει κάποιο θέμα επικαιρότητας που απαιτεί έρευνα και ρεπορτάζ.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ FENG SHUI, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

"Διακοσμητης, ειδικος ομαλης ροης ενεργειας και feng shui".
Tο δηλωνει ως επαγγελμα και αφησε την καρτα του στο γραφειο μου. Δεν θελω να γνωρισω τον ιδιο, θελω να γνωρισω αυτους που τον πληρωνουν!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Oι μετεωρολογοι του καναλιου μου ορκιζονται οτι απο την Πεμπτη αλλαζει ο καιρος και ερχεται η Ανοιξη.
Αν δεν πεφτουν εξω, θα δουμε και εμεις εδω στη.. Νοτια Λαπωνια που ζουμε, ηλιο και ζεστη. Ετσι, τα παγοβουνα στο Αιγαιο σιγα σιγα θα λιωσουν και οι πολικες αρκουδες θα γυρισουν στα βουνα.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Υπαρχει κατι που ειναι ακομη δωρεαν και ειναι ο ηλιος. Βγειτε εξω και απολαυστε τον σημερα. Καντε.. φωτοσυνθεση που μας ελεγαν και στη Βιολογια. Φτιαχνει τη διαθεση, ειναι ακομη αφορολογητη και δεν εχει τεκμηριο.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Πως να σε πιασει η ανοιξη οταν ξυπνας σημερα και χιονιζει παλι;
Μετακομιζω! Ψαχνω ενα σπιτι πανω στη θαλασσα, με πισινα, κηπο και δικη του παραλια, σε αποσταση πεντε λεπτων απο το Μαρουσι και ενοικιο ως 100 ευρω. Μεσιτες δεκτοι.