Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Απολογισμος Πεμπτης 26 Απριλιου: 9 συσκεψεις, 47 τηλεφωνηματα, 39 αναπαντητες στο κινητο, 64 μηνυματα, εξι φιλοι που με βριζουν γιατι τους ξεχασα, ενα κρυο φαγητο που δεν προλαβα να φαω ποτε, 40 χιλιομετρα πανω κατω στην Αττικη οδο, ενα δελτιο ειδησεων, και μερικα κειμενα στην εφημεριδα.
Μια ακομη.. ομορφη προεκλογικη μερα τελειωνει. Εννια και μια μεινανε.. :)

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


Ξανά μαζί σε δημόσια εμφάνιση, βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην εκκλησία "Μεταμόρφωση Σωτήρος'' στη Νέα Ιωνία για το γάμο του συναδέλφου τους από το “Πρώτο Θέμα” Φρίξου Δρακοντίδη.
 
Οι δυο τους μπορεί να βλέπονται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της εφημερίδας που εργάζονται, ωστόσο μετά το διαζύγιό τους είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν συναντηθεί εκτός δουλειάς. Τόσο ο Αντώνης Σρόιτερ, όσο και η Δήμητρα Αιγινίτη έχουν διαλέξει χωριστούς δρόμους και έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Χθες, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο ίδιο γάμο. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν, ενώ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, μίλησαν ο ένας στον άλλον. Το κλίμα, ωστόσο, δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμό και οι σχέση τους ήταν καθαρά τυπική. Στην εκκλησία, άλλωστε, έφθασε ο καθένας μόνος τους και μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν συνοδευόταν από την σύντροφό του Ιωάννα Μπούκη.

 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε ξανασυναντηθεί πέρσι στο γάμο του Θέμη Σοφού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το κλίμα ανάμεσά τους ήταν το ίδιο ψυχρό!
 
Δείτε φωτογραφίες:





 

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Ενα πρωινο ελευθερο, χωρις καμια υποχρεωση, τιποτε προγραμματισμενο. Θελεις να κανεις τοσα πολλα. Και τελικα δεν κανεις απολυτως τιποτα. Και αυτο ειναι υπεροχο.. :)

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Λεμε να οργανωσουμε εκπομπη με ζωντανο κοινο για τις εκλογες.
Μοναδικη ευκαιρια να χειροκροτησετε απο κοντα, να αγκαλιασετε και να φιλησετε, τους βουλευτες και τους Υπουργους μας!
Δεκτοι γινονται μονο οσοι εχουν πραγματικη ΑΓΑΠΗ μεσα τους, για το πολιτικο μας συστημα :}}

ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ALPHA ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Την τριετία αυτή το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της στρατηγικής που έχει χαράξει η Διεύθυνση Ειδήσεων του Alpha. Με ένα δυναμικό και διαφοροποιημένο Δελτίο Ειδήσεων, ο Alpha κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

H μοναξια του παρουσιαστη στο διαφημιστικο διαλειμμα.. :)

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο ALPHA ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ 19:00


Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha επιλέγουν όλο και περισσότεροι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους.
Το δελτίο, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, γιόρτασε στις 31 Μαρτίου 3 χρόνια προβολής στις 19:00, προσφέροντας πρώτο άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Την τριετία αυτή το δελτίο, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.
Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Πως λεγεται αυτο που εισαι χαλαρος, δεν δουλευεις ολη τη μερα, κοιμασαι οσο θελεις και σε φροντιζουν αλλοι; Διακοπες ή ιωση; Θελω ενα απο τα δυο.. :)