Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Η ''ΑΥΤΟΨΙΑ''


Η εκπομπή του Alpha Αυτοψία, με τον Αντώνη Σρόιτερ, ολοκλήρωσε με επιτυχία και τον 2o κύκλο της. Τα θέματα, πάνω στα οποία εστίασε η κάμερα της εκπομπής, κράτησαν και φέτος αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της Αυτοψίας έγιναν αντικείμενο συζήτησης και πολλά από αυτά φιλοξενήθηκαν εκτενώς στον έντυπο Τύπο. Κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή ασχολήθηκε με τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, τα ενεχυροδανειστήρια, τα μουσουλμανικά τζαμιά στην Αθήνα, την τσιγγάνικη βεντέτα, την οικονομική κρίση, την ανεργία, τους σύγχρονους Έλληνες μετανάστες, τη διασκέδαση της νεολαίας στα χρόνια της κρίσης, την άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται στην κρίση, τους άνεργους πρώην βουλευτές, την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού και τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα, τα περίεργα που συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους, τον κόσμο των χάκερς, τους Έλληνες μισθοφόρους, τη βουλευτική ασυλία και τον νόμος Περί Ευθύνης Υπουργών, τα εγκαταλελειμμένα παιδιά, τους επαγγελματίες συνδικαλιστές, τον «ακήρυχτο πόλεμο» στις Σκουριές, την κρίση στην αγορά κατοικίας, την εγκληματικότητα, την οικονομική κρίση στην Κύπρο, τις ατέλειωτες ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες, τις σκληρές αντιπαραθέσεις στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, τις γερμανικές αποζημιώσεις, τα γεγονότα στη Μανωλάδα, τα άδυτα της μοναχικής ζωής στα Μετέωρα, τους Καλούς Σαμαρείτες της πόλης, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό τουρισμό, τα παράνομα και τα νόμιμα όπλα στη χώρα μας, ενώ ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο της με μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ Ο ALPHA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ''ΑΥΤΟΨΙΑ'', ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

Χωρις Αυτοψια σημερα λογω της απεργιας. Ραντεβου, την ερχομενη Πεμπτη :}

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ALPHA, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Η Ενωση Συντακτων προκηρυσει απεργια σε ΟΛΑ τα μεσα ενημερωσης, για συμπαρασταση στην ΕΡΤ. Οι παραταξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στους δημοσιογραφους, στηριζουν την αποφαση για απεργια και ζητουν μαλιστα απεργια διαρκειας. Ολα τα ιδιωτικα καναλια υπακουουν στην αποφαση. Την ιδια ωρα, ο ραδιοφωνικος σταθμος του ΣΥΡΙΖΑ και ο τηλεοπτικος σταθμος του ΚΚΕ, ΣΠΑΝΕ την απεργια και μεταδιδουν κανονικα ειδησεις. Δικαιολογια; "Δεν ενημερωνουμε, κανουμε ταξικη παλη!" Τα συμπερασματα δικα σας..

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Απλα μαθηματα ελληνικης υποκρισιας.
1.Χθες: "Οι εργαζομενοι της ΕΡΤ ειναι αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι". Σημερα: "το λουκετο ειναι ενα μεγαλο πληγμα στην σωστη ενημερωση."
2. Χθες: "γιατι να πληρωνω την ΕΡΤ με την ΔΕΗ, αφου δεν την βλεπω". Σημερα: "πραξικοπημα, μας στερουν την ΕΡΤ".
3. Χθες: "οι κρατικοδιαιτοι της δημοσιας τηλεορασης προβαλουν μονο την κυβερνηση. Σημερα:"Αισχος, προσπαθουν να φιμωσουν την ενημερωση".
Το εντυπωσιακο; Το χθες και το σημερα, ειναι οι ιδιοι ακριβως ανθρωποι. Πολλοι απο αυτους κρατουν σημαιες αυτη τη στιγμη, εξω απο την ΕΡΤ..

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ;

Xωρις δελτιο ειδησεων σημερα, χωρις Αυτοψια αυριο. Συμπαρασταση στους απολυμενους της ΕΡΤ. Κριμα για εκεινους που δουλευαν και τιμουσαν το ψωμι τους. Δεν ηταν ολοι, αλλα ηταν οι περισσοτεροι.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Iερεας εκανε μηνυση σε γυναικα που ταιζε δυο αδεσποτα, στο προαυλιο της εκκλησιας.
Διαχρονικο συμπερασμα: Τα χέρια που βοηθάνε, είναι ιερότερα από τα στόματα που προσεύχονται..

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!

Τι εχει συμβει και μου λενε ολοι τις τελευταιες μερες οτι ειμαι "on line";
ΔΕΝ ειμαι on line ΠΟΤΕ, γιατι δεν ξερω πως λειτουργει αυτο το πραγμα με τη συνομιλια! Αν πατησα καποια λαθος ρυθμιση, δωστε βοηθεια για να την βγαλωωω!!