Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ'' ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ;

Η Αυτοψια εκλεισε και τον Νοεμβριο, ως πρωτη στη ζωνη της και πρωτη εβδομαδιαια ενημερωτικη εκπομπη σε τηλεθεαση, τοσο στο συνολο των τηλεθεατων, οσο και στα νεανικα κοινα. Μεγαλη τιμη και ευθυνη.
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους μας και... συνεχιζουμε ;}

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ;

Επειδη βλεπω πολλα "πανηγυρια" για την συλληψη Κωστοπουλου..
-Oποιος δεν χρωσταει ουτε ενα ευρω πουθενα
-Οποιος ειναι βεβαιος, οτι μεσα στην παρανοια που ζουμε, δεν θα βρεθει ποτε σε αδυναμια να πληρωσει.
-Οποιος μεσα στην κριση δεν βρεθηκε απο τα δικα του "ψηλα", στα δικα του "χαμηλα"
-Οποιος δεν χαιρεται με την δυστυχια του αλλου
-Και τελος, οποιος ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωη του..
Να βγει και να πανηγυρισει.
Οι υπολοιποι, ας κανουμε ησυχια, γιατι δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 18:30, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ FACEBOOK!

Τα καλα παιδια, στις εντεκα το βραδυ, πανε για υπνο. Τα βλαμμενα παιδια, στις εντεκα πανε για μπασκετ! Oλη η ομαδα ετοιμη ;)

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ''


Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στις 00:15 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν Έλληνες οι οποίοι εργάζονται σε επιχειρήσεις αλλοδαπών, σε αλλοδαπούς που ξεκίνησαν με τα πόδια από την πατρίδα τους, ήρθαν στην Ελλάδα και έχουν επιχειρήσεις με τζίρο χιλιάδων, ακόμα και εκατομμυρίων, ευρώ.
Όταν πριν από 22 χρόνια άνοιξαν τα σύνορα και χιλιάδες Αλβανοί τα περνούσαν, η χώρα μας έγινε το σταυροδρόμι των προσφύγων αλλά και της λαθρομετανάστευσης για ολόκληρη την Ευρώπη. Εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, από κάθε γωνιά του πλανήτη, βρέθηκαν στη χώρα μας αναζητώντας ασφάλεια και μια θέση εργασίας. Οι Έλληνες έγιναν τα αφεντικά των μεταναστών από το Κουρδιστάν, τη Συρία, το Πακιστάν, την Αίγυπτο, το Αφγανιστάν, την Αλβανία.
Η κρίση  ανέστρεψε τους ρόλους. Αλλοδαποί που εργάστηκαν και έφτιαξαν τις δικές τους επιχειρήσεις  έγιναν αφεντικά και  σήμερα έχουν Έλληνες εργαζόμενους.
Έτσι, η Δήμητρα, η Ελένη, η Ιωάννα, ο Γιώργος, ο Σπύρος και ο Αλέξανδρος χτύπησαν την πόρτα του Ντερίμ, του Χουσεϊν, του Αντέλ, του Άλκη και του Μάριου δουλεύοντας ακόμη και για 2,50 ευρώ την ώρα.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ''

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, στις 23:45 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν γιατρούς που έδωσαν και δίνουν την προσωπική τους μάχη με τον καρκίνο και ταυτόχρονα προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ασθενείς που και αυτοί παλεύουν με την ίδια αρρώστια.
Είναι γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Είναι αυτοί που κράτησαν το χέρι κάποιων ασθενών πάνω στο φορείο, και τώρα χρειάζεται κάποιος να κρατήσει και το δικό τους. Αυτοί που χειρουργούν για να σώσουν ζωές αλλά και χειρουργήθηκαν για να σώσουν τη δική τους ζωή. Αυτοί που χορηγούν χημειοθεραπεία, την  οποία όμως πρώτα δοκίμασαν στο ίδιο τους το σώμα.
Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις, χτυπάει και γιατρούς. Πίσω από κάποιες λευκές μπλούζες κρύβονται συγκλονιστικές ιστορίες μάχης, αποφασιστικότητας και ψυχικού σθένους. Το ερώτημα εύλογο. Πόση δύναμη χρειάζεται για να παλεύεις τον καρκίνο, και την ίδια στιγμή, να προσπαθείς να σώσεις από τον θάνατο τους συνανθρώπους σου;
Γιατροί στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τη νόσο ως ασθενείς,  μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ για τις δύσκολες στιγμές τους και τον ξεχωριστό αγώνα που έδωσαν για να βγουν νικητές, και επισημαίνουν πως η ασθένεια άλλαξε τη ζωή  και τη συμπεριφορά τους.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ''

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 23:45 ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στους άστεγους της διπλανής πόρτας.
Την ώρα που ο Δήμος Αθηναίων δημοσιοποιούσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 54% των άστεγων βρίσκεται στο δρόμο λόγω έλλειψης χρημάτων, η κάμερα της εκπομπής κατέγραφε σκληρές εικόνες με αστέγους που προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να βρουν ένα μέρος για να περάσουν τη νύχτα τους στους δρόμους της πρωτεύουσας, στο Λιμάνι του Πειραιά και τα νοσοκομεία.
Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Ίσως ο γείτονας, ο γνωστός, ο φίλος μας. Άνθρωποι που δεν ήταν απόκληροι της κοινωνίας, δεν έζησαν στο περιθώριο, βρέθηκαν όμως σε αυτό. Είναι τα θύματα της κρίσης που δεν έχασαν πολλά ή λίγα αλλά τα πάντα. Οικογενειάρχες που κατέληξαν να ζουν στους δρόμους, άστεγοι που γίνονται όλο και περισσότεροι κάθε μέρα που περνά.
Η ιστορία του Σάκη, του Χρυσόστομου, του Λεό και του Γρηγόρη θα μπορούσε να είναι η ιστορία οποιουδήποτε από όλους εμάς. Μία λάθος απόφαση μπορεί να οδηγήσει από τα σεντόνια στα χαρτόνια, καθώς η γραμμή μεταξύ της επιτυχίας και της ολοκληρωτικής καταστροφής είναι εξαιρετικά λεπτή.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ''

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 23:45 ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.
Στην Ελλάδα της κρίσης  και των  «κόκκινων» δανείων, η λέξη πλειστηριασμός έχει μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο των ανθρώπων, οι οποίοι δανείστηκαν να φτιάξουν ένα σπίτι  για να στεγάσουν τα όνειρά τους. Μπορεί μέχρι στιγμής τα κατασχετήρια, για εκείνους που έχουν μόνο μια κατοικία αξίας ως 200.000 ευρώ, να έχουν παγώσει αλλά κάθε Τετάρτη στα Πρωτοδικεία της χώρας δεκάδες σπίτια, με μεγαλύτερη αξία, αλλά και τα οποία είναι δεύτερη κατοικία, αλλάζουν χέρια. 350 κατοικίες και οικόπεδα βγαίνουν στο σφυρί και 70 από αυτά αλλάζουν ιδιοκτήτη. 
Άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους ακόμη και για χρέος μόλις 700 ευρώ, μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ, ζώντας ξανά τη στιγμή που ο δικαστικός κλητήρας τους ζήτησε να φύγουν από το ίδιο τους το σπίτι. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, περιγράφει και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βόγλης, ο οποίος, μπροστά στο σπίτι το οποίο έχασε, εξιστορεί πως η κατοικία του βγήκε στον πλειστηριασμό ενώ παράλληλα καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του από τα λεγόμενα «κοράκια των πλειστηριασμών».

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ''ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΨΗ!'' ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK!

Ευγενικη ηλικιωμενη κυρια σημερα, στον δρομο: "Σας βλεπω καθε μερα, μετα τη Λαμψη!" Για ποιο απο ολα να ανησυχησω περισσοτερο..