Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΠΟΥΚΗ!

Tη μονάκριβη κόρη τους ετοιμάζονται να βαπτίσουν τέλος Αυγούστου ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη. Συγκεριμένα το μυστήριο θα γίνει στις 31 Αυγούστου, στο Άλσος των Νυμφών.

Η όμορφη μπέμπα τους θα έχει κλείσει τους 8 μήνες και θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνα και θα τη φωνάζουν Νάντια. Η βάπτιση θα γίνει σε αρκετά στενό κύκλο, αφού το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.
Aυτή την περίοδο ο Αντώνης και η Ιωάννα απολαμβάνουν τις διακοπές τους, με την κόρη τους. Την ίδια χρονική περίοδο που θα γίνει η βάπτιση, ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο του Alpha ενώ τον Οκτώβρη θα ξεκίνήσει και πάλι η εκπομπή του, Αυτοψία.
  
Δείτε το προσκλητήριο της βάπτισης

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ

Το οτι ενας Ελληναρας ταβερνιαρης σκοτωσε ενα κουταβι, δεν μου κανει εντυπωση. Σκατοψυχα ανθρωποειδη υπαρχουν παντου. Αλλοι βιαζουν παιδια στο ιντερνετ και αλλοι τα πυροβολουν στην Παλαιστινη. Το εντυπωσιακο ειναι οτι το δικο μας ανθρωποειδες, βρεθηκαν πολλοι να το υποστηριξουν. Και γεμισαν παλι την ταβερνα του. "Ενταξει μωρε ενα σκυλο σκοτωσε με μια καρεκλα. Αλλα κανει καλο σαγανακι.."

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Kαι καπου εδω, με το σημερινο δελτιο ειδησεων, ολοκληρωνεται για εμενα και η εφετινη τηλεοπτικη χρονια. Δυσκολη, κοπιαστικη αλλα και ενδιαφερουσα. Ραντεβου τελη Αυγουστου στο δελτιο και αρχες Οκτωβριου, στην Αυτοψια. Ως τοτε.. χαμογελατε. Κανει τους αλλους να ανησυχουν.. ;)

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!














ΦΕΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ 219 ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 219 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!