Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!










ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ''

Στον σκοτεινό κόσμο των αναβολικών ταξιδεύει αυτή την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στις 23:45 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ.
 
Η εν ψυχρώ δολοφονία δύο νέων από δύο 19χρονους στη Μάνη για εμπόριο ουσιών, όπως ισχυρίστηκαν οι δύο προφυλακισμένοι νεαροί, έφερε για ακόμη μια φορά στη δημοσιότητα το φλέγον θέμα για τις ουσίες που παίρνουν πολλοί νέοι άνθρωποι σε ορισμένα γυμναστήρια. Η χρήση των αναβολικών γίνεται με στόχο να «χτίσουν» ένα όμορφο σώμα. Νέα παιδιά που ασχολούνται με τη γυμναστική δε ρωτούν τι ασκήσεις πρέπει να κάνουν αλλά τι ουσίες πρέπει να πάρουν.
 
Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τη συγκλονιστική μαρτυρία του επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη, ο οποίος έχασε τον γιο του από χρήση αναβολικών, καθώς και τις μαρτυρίες αθλητών και αθλητριών bodybuilding.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΣΤΙΣ 03.11.14 ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ PUBLIC ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ ''ΟΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ'' ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ! ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

Το PUBLIC (Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Σταματίνας Tσιμτσιλή, στον χώρο του café (5ος όροφος). Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Μάρα Ζαχαρέα, δημοσιογράφος Λένα Μαντά, συγγραφέας Τζώνυ Καλημέρης, διευθυντής τηλεόρασης ALPHA Αντώνης Σρόιτερ, δημοσιογράφος Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο pr_2@psichogios.gr ή στο 210 28 04 854.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ;

Υπαρχει αυτος που πηρε μιζα εκατομμυριων ευρω για να αγορασει τα F16 και καθεται τωρα πλουσιος στον καναπε, και υπαρχει και εκεινος που το πετουσε με 9G σημερα στην παρελαση και παιρνει 1.200 ευρω τον μηνα. Οι δυο οψεις της Ελλαδας. Χρονια μας πολλα..