Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ! ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!

Σήμερα το πρωί, ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη στο δημαρχείο Αγίου Στεφάνου κάτω από άκρα μυστικότητα!

Αν και ο παρουσιαστής είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του πριν από τον ερχομό της κόρης του, έγινε εντελώς ξαφνικά σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με  πληροφορίες ο άνκορμαν παντρεύτηκε και λίγες ώρες μετά βρέθηκε κανονικά στο κανάλι της Κάντζας για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Αρκετά χαρούμενος, δέχτηκε τις ευχές των συναδέλφων του και βρίσκεται στη γλυκιά αναμονή των πιο ευτυχισμένων Χριστουγέννων του, αφού είναι πολύ πιθανό να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του.

Παρόντες ήταν μόνο συγγενείς πρώτου βαθμού του ζευγαριού, ενώ, πληροφορίες μας λένε, πως το γαμήλιο τραπέζι είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου στην κρητική ταβέρνα "Κουζουλός", όπου είχαν πρωτογνωριστεί.

Η Ιωάννα, που εργάζεται ως μακιγιέζ στη Mac, ετοιμάζεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα και έχει ήδη πάρει άδεια τοκετού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου