Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ, ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΝΥΜΦΩΝ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΠΟΥΚΗ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑΝΤΙΑ! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ! ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ! ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!


Tην μονάκριβη κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής στο Άλσος των Νυμφών, κοντά στον Άγιο Στέφανο ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη.
Η όμορφη μπέμπα τους που έκλεισε τους 8 μήνες πήρε το όνομα Κωνσταντίνα (θα τη φωνάζουν Νάντια) και ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Το ζευγάρι μάλιστα, δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του και κυρίως ο διάσημος μπαμπάς της, που είναι ξετρελαμένος μαζί της.
Το μυστήριο έγινε σε αρκετά στενό οικογενειακό κύκλο, αφού το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους.
 Εκτός από τους συγγενείς του ζευγαριού στη βάφτιση βρέθηκαν και λίγοι καλοί φίλοι και συνεργάτες του Αντώνη Σρόιτερ από τον Alpha. Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο Θανάσης Πάτρας και η Κατερίνα Καινούργιου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το Δεκέμβρη του περασμένου χρόνου στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου, και τώρα είχαν ετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες και περίμεναν με αγωνία το baby bloom της κορούλας τους.
Η μικρή έχει ξετρελάνει όλη την οικογένεια και κυρίως τον διάσημο μπαμπά της, αποτελώντας μεγάλη του αδυναμία. Ο γνωστός δημοσιογράφος που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, επέλεξε το τέλος του Αυγούστου για την βάφτιση της κόρης του, μιας και μετά το πρόγραμμά του θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο λόγω δουλειάς.

Δείτε φωτογραφίες:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου