Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΧΘΕΣ, ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ''ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'', ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

"Φοβάμαι ότι αυτοί οι άνθρωποι που κυβερνούν, που δεν έχουν και πολύ επαφή με την πραγματική Ελλάδα της δημιουργίας, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η παράταση της αβεβαιότητας, μπορεί να είναι τελειωτικό χτύπημα για την ελληνική οικονομία". Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στην συνέντευξή του στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.
Σε ερώτηση για τους Ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι συμφώνησαν με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε εκλογές, ανέφερε ότι: "Δεν προέχει για μένα η γνώμη των ανθρώπων που δεν ζουν στην Ελλάδα. Οι Έλληνες ξέρουν τι τραβάνε από τα μνημόνια και από τις αποφάσεις που λαμβάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Από εκεί και πέρα είναι ο υπεύθυνος πρωθυπουργός. Αλίμονο αν έλεγαν οι ξένοι τι πρέπει να κάνουμε με τις εκλογές. Εμείς δεν τον εγκαλούμε σε σχέση με τις δεσμεύσεις του στο εξωτερικό. Τον εγκαλούμε σε σχέση με τις πραγματικές δεσμεύσεις του στο εσωτερικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου