Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΗΤΑΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

«Την κυβέρνηση την έριξε το Μαξίμου», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ πρόσθεσε ότι σε αυτές τις εκλογές δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει μια ομάδα του Μαξίμου. Επίσης επέρριψε ευθύνες στον κ. Τσίπρα το οποίο κατηγόρησε ότι διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για επίθεση στο πρόσωπό της, από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ενώ ανέφερε ότι θα καλούσε τον κ.Τσίπρα σε ντιμπέιτ, προκειμένου να πει τι κέρδισε η χώρα, από τη συμφωνία, και πρόσθεσε ότι "οι πολίτες ζητούν εξηγήσεις".
"Θεωρούσα ότι είχα μία ειλικρινή σχέση με τον κ. Τσίπρα", εξήγησε και επεσήμανε ότι "η κυβέρνηση έπεσε, όταν ο τότε πρωθυπουργός άλλαξε τους υπουργούς που καταψήφισαν τη συμφωνία".
Ως "εκβιαστές" χαρακτήρισε τους δανειστές η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ τους καταλόγισε ότι συγγράφουν κείμενα χωρίς διαβούλευση.
Η πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το χρέος και έκανε λόγο για αφαίμαξη των πολιτών, μέσα από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ως «σκοτεινή φυλακή» την Ευρωζώνη, ενώ σημείωσε ότι το δίλημμα που τίθεται είναι «ευρώ ή δημοκρατία», με την ίδια να επιλέγει, δημοκρατία. «Κι αν το ερώτημα ήταν δραχμή ή δημοκρατία, πάλι δημοκρατία θα επέλεγα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου