Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ!






































ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ

Η αφορμή: Η εναλλακτική εκπομπή του, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, η επιτυχία του στην εκλογική αναμετάδοση του Alpha, δηλώσεις πρώην αγαπημένης και η παραδοχή του πως «στενοχωριέται όταν η ζωή του γίνεται θέμα στις εκπομπές». Α! Και η Μενεγάκη τον αποκάλεσε «παιδαρά».
Η καριέρα: Συμφοιτητής της Στεφανίδου στη Σχολή Δημοσιογραφίας, έκανε καλή δουλειά ως στέλεχος στην Espresso και μετά συνέχισε στο Πρώτο Θέμα. Στην tv βρέθηκε στις ειδήσεις του Alpha, σε μια δημοσιογραφική ισορροπία ανάμεσα στο lifestyle και στην αυστηρή ενημέρωση.
Η θλιμμένη στιγμή: Η χειμερινή αγαπημένη αποκάλεσε τη σχέση «παλτό». Ο ίδιος σχολίασε: «Θα μείνω μακριά από αυτά όταν o κόσμος είναι άνεργος και περιμένει στην ουρά για να φάει».
Η δύσκολη στιγμή: Το ότι καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα σε όλους όσοι κάνουν σκάνδαλο τη ζωή του, χωρίς κόντρες.
Δημοσιοποιημένες χαρές ζωής: Και οι μελαχρινές του αρέσουν και τα μπουζούκια και κάνα ποτάκι τις νύχτες. Κανονικός άνθρωπος, αν εξαιρέσεις πως δεν καπνίζει, πράγμα ακατανόητο για δημοσιογράφο?
Η ονειρεμένη καριέρα: Πήγε βόλτα τον Χρυσοχοΐδη σε μια «φανταστική!» Αθήνα, πήρε συνεντεύξεις από Χρυσαυγίτες, είναι ο αγαπημένος των τηλεθεατριών και οι άνδρες τον βρίσκουν αξιόπιστο. Τι άλλο να θελήσει; Μην είμαστε και πλεονέκτες...
Η ευχή μας: Είναι ίδια με την ελπίδα που εξέφρασε, πως δεν θα μείνει στο ράφι! Να δούμε ποια θα πρωτοσκαρφαλώσει να τον φτάσει στο ράφι!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

-Και τι κανεις στον ελευθερο χρονο σου;
-μιλαω σε συνεδρια! : )

ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

"Είναι μια διαδικασία από την οποία πιστεύω ακράδαντα ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενισχυμένη. Και θα βγει ενισχυμένη γιατί θα ακουστούν αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές, οι θέσεις τεσσάρων ανθρώπων για την διεκδίκηση της αρχηγίας", ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Συνέχισε λέγοντας, ότι "εντάσεις υπάρχουν πάντα. Οι μόνες διαφορές που υπάρχουν, είναι το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας".