Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΛΙΜΝΙΟΥ ''ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕΣ;'' ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΛΙΜΝΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Το Πωλητήριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και οι εκδόσεις  "Ηρόδοτος" σας καλούν στη παρουσίαση του βιβλιου "Γιατί μου κατσικώθηκες;" του δημοσιογράφου Στρατή Λιμνιού, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 στις 21.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Στη παρουσίαση του βιβλίου συμμετέχουν οι Νανά Παλαιτσάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Ζήνα Κουτσελίνη, Φωτεινή Πιπιλή, Θεοφύλακτος Σπατούλας, Αλέξης Στεφανάκης, Γιώργος Τσούκαλης, Έλενα Κουντουρά.
Την εκδήλωση συντονίζει η Εύη Χατζημιχαήλ.

ΥΠΟΘΕΣΗ
«Η ζωή συχνά μας επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες άλλοτε δυσάρεστες». Είναι τα πρώτα λόγια του Ορέστη Χριστοδούλου, ο οποίος συλλαμβάνεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του πρώην
συντρόφου του, Ντέηβιντ και οδηγείται στη φυλακή. Για την υπεράσπισή του, καλούνται ως μάρτυρες κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού. Μέσα από τις καταθέσεις τους και ένα σπαρταριστό παιχνίδι λέξεων αλλά και ακροβασιών μεταξύ μαύρου χιούμορ και χολής οι πρωταγωνιστές ξετυλίγουν τις παράλληλες ζωές τους με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Ορέστη Χριστοδούλου και «φροντίζουν» για την επιβάρυνση της θέσης του.
Αποκαλύψεις. Μίση. Πάθη.
Ένοχα μυστικά.
Στη σκιά μίας ανομολόγητης και σκοτεινής σχέσης του Ορέστη Χριστοδούλου με τη λαμπερή παρουσιάστρια Αμαλία Τσελή η οποία θέλει να τον εκδικηθεί επειδή εκείνος την πρόδωσε σε ερωτικό επίπεδο.
Ένα έργο που μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα, το πάθος, την άσπονδη φιλία και στοχεύει στην εσωτερική αναζήτηση όλων μας για το αν τελικά ερχόμαστε μόνοι σε αυτή τη ζωή και φεύγουμε μόνοι...

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 
Ο Στρατής Λιμνιός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία, έπαιξε στο θέατρο, πέρασε από μουσικές σκηνές. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Αθήνα και
συνεργάζεται με τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Είναι Λέων με Υδροχόο, πολύ μοναχικός, σιχαίνεται τις δίαιτες, και εκτιμά απεριόριστα τους ανθρώπους με χιούμορ.
Το βιβλίο με τον τίτλο «Γιατί μου κατσικώθηκες;» είναι η πρώτη του νουβέλα, το προλογίζει η Νανά Παλαιτσάκη και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηρόδοτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου