Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΗΤΑΝ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

‘’Παραβιάστηκε η βασική αρχή μιας δημοκρατικής διαδικασίας. Δεν έγινε διάλογος μεταξύ των υποψηφίων και αυτό με βασική ευθύνη των κ.κ Ευ. Μεϊμαράκη και Απ. Τζιτζικώστα‘’ ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ.
‘’Είμαστε παντελώς ανύπαρκτοι ως αντιπολίτευση, δεν μπορεί να γίνονται καταγγελίες Πανούση και να φαίνεται ότι η ΝΔ είναι απούσα‘’ πρόσθεσε.
‘’Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι αυτή την ώρα που η Ευρώπη άλλαξε - γιατί η Ευρώπη άλλαξε μετά το χτύπημα στο Παρίσι - όπου εμείς έχουμε μια κυβέρνηση στην Ελλάδα που ακολουθεί την εντελώς αντίστροφη πολιτική από όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη’’ σχολίασε αναφορικά με τη στάση της χώρας μας στο προσφυγικό και πρόσθεσε ότι ’’ο κ. Τσίπρας και η κα. Χριστοδουλοπούλου ονομαστικά έχουν ευθύνη’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου