Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ!

Μια σύντομη απόδραση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, και η σύζυγός του, Ιωάννα.

Εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, επισκέφτηκαν την Αράχωβα, όπου πέρασαν ήρεμες στιγμές με τη 2,5 χρονών κόρη τους, Νάντια. Μαζί τους ήταν και η δημοσιογράφος Έλενα Αρσένη –με την οποία ο Αντώνης Σρόιτερ διατηρεί φιλία από τότε που παρουσίαζαν την ραδιοφωνική εκπομπή «Λόγω της Ημέρας», στο ραδιοσταθμό Θέμα 98,9– και την επίσης 2,5 χρονών κόρη της, Λυδία, καθώς τα δύο κορίτσια έχουν γίνει καλές φίλες. Την ίδια στιγμή εντύπωση προκάλεσε η άψογη σιλουέτα της Ιωάννας Μπούκη, παρά το ότι ήταν ακόμη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς έχει πάρει απο τότε μόνο εφτά κιλά!
 

Το ζευγάρι αναμένει με αγωνία την έλευση της δεύτερης κόρης του, που θα συμπληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία. Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη αναμένεται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του θρησκευτικού γάμου το καλοκαίρι του 2017, ο οποίος θα τελεστεί μαζί με τη βάφτιση της δεύτερης κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου