Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΗΤΑΝ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

"Η Νέα Δημοκρατία περνάει μέσα από μια επώδυνη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού, αλλά εάν στις 20 Δεκεμβρίου υπάρχει, όπως εκτιμώ, μια μαζική συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την ανοικτή διαδικασία, η ΝΔ θα είναι κερδισμένη και όλοι οι καυγάδες θα έχουν ξεχαστεί", ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικο δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.
Και συνέχισε λέγοντας, ότι "Ο επόμενος αρχηγός θα έχει μια ισχυρή νομιμοποίηση, και το 2016 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για την ΝΔ. Και είναι σημαντικό αυτό να συμβεί, γιατί έχουμε μια κυβέρνηση που παραπαίει, ο τόπος χρειάζεται μια αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, και η εκλογή αυτή είναι μια ευκαιρία για την ΝΔ, να κάνει μια καινούρια αρχή".
Σε ερώτηση αν ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε λέγοντας, ότι: "Γι΄αυτό και δεν ασχολούμαι με αυτά θέματα. Όποιος έχει κάτι να πει, να το κάνει ανοικτά και δημόσια. Έχουμε σημαντικά θέματα να συζητήσουμε στην Νέα Δημοκρατία, σε ότι αφορά τις προτάσεις μας για το μέλλον του κόμματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου