Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

"Η Νέα Δημοκρατία οργανωτικά και καταστατικά, παραμένει στον 20ό αιώνα. Δυστυχώς μια αναχρονιστική πρόβλεψη του καταστατικού αναφερόμενος στην αποστολή των αποτελεσμάτων των εκλογών, μέσω φαξ), μια μικρή λεπτομέρεια, η οποία δείχνει όμως τις οργανωτικές παθογένειες του κόμματος", είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.
Και συνέχισε λέγοντας, ότι: "Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ξεκίνησα με πάρα πολύ χαμηλά ποσοστά, έναν αγώνα μόνος μου, χωρίς να στηριχτώ από κανέναν και από κανένα σύστημα. Δεν ζήτησα στήριξη από συναδέλφους βουλευτές, μίλησα την γλώσσα της αλήθειας".
Σε ερώτηση αν είναι αναστρέψιμη η διαφορά του ποσοστού από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι: "Προφανώς και η διαφορά είναι αναστρέψιμη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου