Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

"Θα γίνουν εκλογές την Κυριακή. Μην ανησυχείτε", ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.
Σε ερώτηση για την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στα εσωκομματικά της ΝΔ, αλλά και για το αν παρέχει στήριξη στον έτερο υποψήφιό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κύριος Γεωργιάδης, είπε ότι: "Εγώ κατέβηκα σε αυτή την εκλογική διαδικασία γιατί πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να αρχίσει να παράγει πολιτική. Η ΝΔ πρέπει να μιλήσει στον κόσμο για τις θέσεις της στους μικρομεσαίους, για τους φόρους, για τους μετανάστες, για την παιδεία, για την υγεία. Δεν μπήκα για να ασχοληθώ με την παραπολιτική. Η παραπολιτική υπάρχει, εκεί που δεν υπάρχει πολιτική".
Ανέφερε επίσης ότι "αυτά τα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής, είχε κρατήσει μια άψογη στάση. Άριστα δέκα με τόνο. Ερχόταν στη Βουλή, ψήφιζε όλα τα νομοσχέδια της Νέας Δημοκρατίας, δεν δημιουργούσε το παραμικρό πρόβλημα, λειτούργησε και λειτουργεί ως η ψυχή της παράταξης. Θα μου έκανε τρομακτική εντύπωση εάν τώρα, αποφάσιζε να φύγει από την θέση της ουδετερότητας, και να εμπλεκόταν στην διαδικασία. Πιστεύω ότι αυτοί που τον εμπλέκουν, του κάνουν κακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου