Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΕΛΥΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ! ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ! ΔΕΙΤΕ!

Και καπου εδω το δελτιο τελειωσε και η θηλια βγαινει ;)

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και σε λίγους μήνες θα είναι και πάλι γονείς! Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους και είναι στα καλύτερά τους. Η σύζυγος του άνκορμαν του Alpha είναι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει μόλις 4 κιλά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! το baby boom αναμένεται για το καλοκαίρι και η Ιωάννα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. “Σύμφωνα με τον γιατρό της Ιωάννας, η δεύτερη κόρη τους θα γεννηθεί το αργότερο στις αρχές Ιουλίου”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό!