Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

"...Θα καταφέρω να κερδίσω τελικά την Κυριακή", ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνέχισε δε, λέγοντας ότι: "... Οι πολίτες θα δούνε πολύ σύντομα αλλαγές, και στην ηγετική ομάδα του κόμματος, και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα, ενώ θα εκκινήσουμε πολύ σύντομα διαδικασίες καινούριου καταστατικού συνεδρίου, ώστε να μπορέσουμε να θεσμοθετήσουμε τις αλλαγές, που θα πάρουν την Νέα Δημοκρατία, από την εποχή του φαξ και θα την πάνε στην εποχή του διαδικτύου, και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος".
Είπε επίσης, ότι υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς τους υπαλλήλους της Ν.Δ, ενώ σχολίασε ότι: «Αν δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε το κόμμα, δικαίως θα μας βλέπουν με καχυποψία». Επίσης, προανήγγειλε ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, το κόμμα θα μετακομίσει σε άλλα γραφεία, φεύγοντας από τη Λεωφόρο Συγγρού, όχι για τη Ρηγίλλης, αλλά για «κάποιο απλό λιτό κτήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου