Για τα όνειρα που είχε ως μικρό παιδί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Σρόιτερ. Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές, όμως η δημοσιογραφία δεν ήταν η πρώτη του επαγγελματική επιλογή.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει σκουπιδιάρης: «Στα 3 με 4 ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης, γιατί με εντυπωσίαζε το τεράστιο σκουπιδιάρικο που έβλεπα. Στα 10 ήθελα να γίνω οδηγός ταξί, γιατί μου άρεσε να οδηγώ. Αργότερα είχα σκεφτεί να γίνω δικηγόρος». Ακόμη ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε πως τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν σε μικρή ηλικία ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Alpha, περισσότερο τον πείσμωσαν παρά τον στενοχώρησαν.
«Με πείσμωσαν. Δύο μήνες μετά είχαμε εκλογές. Ήμουν στο ντιμπέιτ και τα πήγα πολύ καλά. Πέρυσι ήταν το στοίχημα της εκπομπής. Της “Αυτοψίας”. Ύστερα της αλλαγής ώρας του δελτίου, αφού προγραμματίστηκε απέναντι σε σαπουνόπερες. Πάλι τα σχόλια ήταν ότι “ο ΑLPHA αυτοκτονεί”. Όμως το δελτίο στάθηκε και στέκεται μια χαρά. Ο ALPHA είναι 3ος σε τηλεθέαση και 2ος στις ειδήσεις, ενώ και η εκπομπή πηγαίνει πολύ καλά», είπε στο Τηλέραμα.
Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως τα παραμύθια που θα λέει στην κόρη του, η οποία… καταφθάνει όπου να ‘ναι, τα έχει και ο ίδιος ανάγκη.
«Θεωρώ ότι τα παραμύθια χρειάζονται και στους μεγάλους. Είναι διδάγματα ζωής, γιατί η ζωή είναι ρεαλιστική και σκληρή, αλλά έχει και αφηγήσεις παραμυθιού σε μεγάλο βαθμό. Έχει και δράκους και Σταχτοπούτες και ξωτικά και νεράιδες και νάνους και τέρατα. Το βλέπω αισιόδοξα. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Προφανώς υπάρχει ευθύνη. Και ανησυχία. Άσε να δούμε…».