Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ! ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''Ο ΑΝΚΟΡΜΑΝ ΤΟΥ ALPHA'', ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Η Μαρία Χούκλη που έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία 30 ετών στο χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης δελτίων ειδήσεων, είχε από πέρυσι ζητήσει να αποδεσμευτεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και να αναλάβει διευθυντική θέση στο ειδησεογραφικό επιτελείο. Αν και το είχε θέσει μετ’ επιτάσεως, οι υπεύθυνοι του καναλιού έκριναν πως δεν μπορούν να υλοποιήσουν το αίτημα της, καθώς έπρεπε να βρουν το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.
Φέτος, η Μαρία Χούκλη επανέφερε το θέμα στη διοίκηση του σταθμού και ο ΑΝΤ1 βολιδοσκόπησε τον Αντώνη Σρόιτερ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Alpha λήγει. Ο άνκορμαν της Κάντζας από την μεριά του, συζητάει με το κανάλι που τον ανέδειξε, ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου