Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΑΠΟΨΕ, ΣΤΙΣ 00:45 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ''ΑΥΤΟΨΙΑ'', Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Η ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟΨΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΓΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ''ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ'' ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ''ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'', ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΓΓΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ''ΑΥΤΟΨΙΑ'' ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΣΤΟΝ ALPHA!



Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, χιλιάδες νέα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα της ζωής τους, τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Σημερα Τρίτη 31 Μαΐου, στις 00:45, η εκπομπή Αυτοψία γυρνά τον χρόνο πίσω.
Είκοσι χρόνια μετά, ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους πρώτους των πρώτων εκείνης της εποχής, όταν χαρούμενοι βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, και καταγράφει τι κάνουν σήμερα αλλά και εάν η πρωτιά τούς οδήγησε στην επιτυχία. Μεταξύ αυτών και τον Πατρινό Κώστα Τρίγγο.
Σήμερα ιδιοκτήτη αρτοποιείων όπως και του καταστήματος Γύρος του Κόσμου στην οδό Ρηγα Φεραίου. Τότε (πριν από 25 χρόνια) από τους πρώτους στο Μαθηματικό Πάτρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου