Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΚΟΡΜΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2016-2017!



Το συμβόλαιο του Αντώνη Σρόιτερ λήγει και ο παρουσιαστής ειδήσεων συζητάει με τον ALPHA και τον ANT1 ταυτόχρονα, για να αποφασίσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η Μαρία Χούκλη θέλει να αποδεσμευτεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και να αναλάβει διευθυντική θέση στο ειδησεογραφικό επιτελείο.

Είναι η δεύτερη φορά που η παρουσιάστρια ζητάει κάτι τέτοιο. Την πρώτη φορά το κανάλι της είχε πει ότι για να αποδεσμευτεί από τα δελτία θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης. Η λήξη του συμβολαίου του Αντώνη Σρόιτερ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Για την ώρα πάντως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

Ο άνκορμαν της Κάντζας από την μεριά του, συζητάει με το κανάλι που τον ανέδειξε, ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου