Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ: ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;



Ο Αντώνης Σρόιτερ έκλεισε την πόρτα στην πολιτική και έχει τους λόγους του γι΄αυτό.

Για την ανοδική πορεία του δελτίου ειδήσεων του Alpha στους πίνακες τηλεθέασης, την δεύτερη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μπούκη αλλά και για τον ρόλο του μπαμπά μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ με πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ». Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής εξήγησε γιατί δεν μπήκε στην πολιτική, αν και είχε προτάσεις!


Πρόταση για να κατέβεις στην πολιτική έχεις δεχτεί;

Ναι έχω δεχτεί πρόταση για την πολιτική αλλά την απέρριψα γιατί δεν μπορώ τις δημόσιες σχέσεις και τις χαιρετούρες. Δεν μπορώ να πηγαίνω σε κηδείες, γάμους και μνημόσυνα. Δεν θα ήμουν καλός, θα με καταψήφιζαν γρήγορα.


Δεν είναι όμως η δημοσιογραφία ένα καλό εφαλτήριο για μια καριέρα στην πολιτική; Είναι ουκ ολίγα τα παραδείγματα εκεί έξω.

Βλέπεις και πολλούς γιατρούς, βλέπεις και πολλούς δικηγόρους κι ελεύθερους επαγγελματίες. Υπάρχει κι ένα ρητό που λέει ότι η δημοσιογραφία είναι ένα πολύ ωραίο επάγγελμα, αρκεί να το εγκαταλείψεις νωρίς και να μην πεθάνεις δημοσιογράφος. Δεν είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου, ειδικά με την εικόνα και το επίπεδο που έχει η πολιτική σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου